Huis > Informatie

Jiaxing Hongjing Non-woven stoffen Co., Ltd gevestigd in Jiaxing stad, in de buurt van Shanghai en Hangzhou. Wij zijn een professionele fabrikant van polyester geïmpregneerd niet geweven stof en andere lange vezel niet geweven stoffen. Onze fabriek kan leveren de floral verpakkende materialen, cadeau & craft verpakking, bruiloft & feestdecoratie, tabel lopers en stoel ceinturen en enz. De belangrijkste producten zijn: Nonwoven bloem verpakken van broodjes en bladen, organza lint, pure organza rolt en bladen, satijn, chiffon, PET mesh en net, enzovoort.

Wij hebben gediend deze regel in overzeese en civiele markt meer dan 10 jaar en worden de respectabele leverancier van floral verpakkingen, alsmede de organza decoratie producten in China. Wij bieden een complete lijn van vlakte te printen, massaal, bruinen, glinsterende, schuimen en zo verder voor de vlies stoffen en organza stoffen aan importeurs, groothandelaren, distributeurs alle van de wereld.

Toonaangevende techniek, trendy design en hoge kwaliteit stof, zullen al deze uw concurrentiepositie op de wereldmarkt te garanderen. Wij zullen uw beste keus en de leverancier van de lange-samenwerking op dit gebied!