Huis > Nieuws > Inhoud

Zaken die aandacht nodig hebben In het verpakken van bloemen

Jul 24, 2018

Niet schadelijk is voor het imago van bloemen

 

Verpakking slechts een aanvullende rol speelt, de hoofdtekst is de bloem, zodat in het verpakkingsproces, kunnen we niet het beeld van de bloem beschadigen.

 

 

Om te voldoen aan de eisen van de klant

 

Verpakking moet niet alleen voldoen aan de eisen van de klant, maar ook rekening gehouden met de gave partij

leeftijd, geslacht, hobby's, enz. Combineren van tijd, plaats, doel, sfeer, enzovoort. Vóór verpakking is om te begrijpen van het doel van de klant voor het verzenden van bloemen, gelukwensen aan uitdrukkelijke liefde, of voor een bezoek aan de patiënt, verschillende gevallen om te kiezen van andere verpakking.


 

Doen niet beperkt tot uw behendig verpakking

Wij niet alleen onze meest bedreven manier, niet alleen geen vooruitgang wordt geboekt, maar ook ver weg van de epidemie gebruiken. Kiest u de verpakking methode die is in overeenstemming met de populaire trends en het creëren van nieuwe verpakking methoden op basis hiervan.

 

 

Proberen te houden van verse bloemen in transit en te voorkomen dat ze worden beschadigd

 

Bloemen vers te houden en geniet ze in containers geïmpregneerd met conserveermiddelen alvorens boeketten.  Rekening wordt gehouden met de lengte van de tijd die nodig is en de afstand te reizen na de verpakking. Zorg ervoor dat het water verpakt onder de steel van de bloem niet tijdens de bevalling stromen, en kiezen voor een pakket dat de bloemen vers voor een lange tijd houden zal.

 

 

Flexibel gebruik van ornamenten

 

Flexibel gebruik van linten, kralen, lichte poeder en andere kleine sieraden kunt kleur toevoegen aan de verpakking.         Zorg ervoor dat het hele pakket herzien na de voltooiing van het pakket om te controleren of het algehele evenwicht, of sterke enzovoort.

 

 

De klant van de essentials en onderhoud methoden te informeren

 

Wanneer de verpakking wordt gegeven aan de klant, is het noodzakelijk om de andere partij van de essentie van het bedrijf van de bloemen, de methode van vervoer, de kennis van onderhoud en de etiquette van het verzenden van bloemen, enz. Op hetzelfde moment, een klein tasje van verse bloemen conserveermiddelen kan worden gegeven aan klanten gratis te verlengen de bloeiperiode, hoge kwaliteit bloemmand en boeket zal het aantrekken van klanten opnieuw kopen.