Huis > Nieuws > Inhoud

Dagelijkse onderhoudsmethode van procespapier

Feb 08, 2018

Proces papieren doek met zijn unieke kenmerken is ons huis geweest om het natuurlijke comfort van keuze na te streven, of het nu Amerikaans, Europees, Japan en Zuid-Korea is en andere stijlen van papieren doekgordijnen om een familie van vele partners te worden. Hoe kunnen we deze gordijnen behandelen in het licht van het dagelijkse gezelschap, zodat ze te allen tijde op hun best blijven?

De dagelijkse onderhoudsmethode van de ambachtelijke papieren doek:

①, dagelijks stof: dagelijks om het stof op de papieren gordijnen te verwijderen, kunt u stofzuigers, stofdoek, zoals het schoonmaken van stof te kiezen. Maar als het linnen bankoppervlak bezaaid is met vlekken, kan het worden gebruikt om het water schoon vaatdoekje af te vegen, een paar keer licht herhaald, bij voorkeur vanaf de buitenkant van de vlek om af te vegen. Als er jammer genoeg geen alcohol is, gebruik dan onmiddellijk een schone doek of spons en droog het natte Bushi-doekje, laat het natuurlijk drogen.

②, vermijd blootstelling: Als u de zorg voor papieren gordijnen wilt behouden, moet u voorkomen dat deze direct wordt blootgesteld aan de zon, hoewel linnen ultraviolet licht kan absorberen, maar de UV-straling zorgt ervoor dat het elastische vezelweefsel elasticiteit verliest, dat breekbaar en vager wordt. kleur zal veranderen, de duurzaamheid zal worden beïnvloed.

③, was- en wassuggesties: wanneer het doek tot een bepaalde leeftijd is gebruikt, moet u het wassen, maar onthoud dat u niet moet rotzooien. Het is over het algemeen mogelijk om een bedrijf te overwegen dat is gespecialiseerd in het reinigen van gordijnen om uw bank in goede conditie te houden. Anders moet u de wasmethode raadplegen om te voorkomen dat u uw papieren gordijnen verwondt.

Ambachtelijke papieren stof is altijd het ideale materiaal geweest voor binnengordijnen, zeer duurzaam en sneldrogend, niet alleen om de slaapkamer vaak schoon en opgeruimd te houden, maar ook om onze interieurindeling zacht en eenvoudig te maken. En om de duurzaamheid te garanderen, is het altijd noodzakelijk om redelijk te blijven.