Huis > Nieuws > Inhoud

Nadruk op lange termijn ontwikkeling van de Non-woven tas industrie

Oct 31, 2014

Aangezien de nationale tenuitvoerlegging van de "plastic"limiet is vertegenwoordigd in nonwoven tas groene zakken begon ter vervanging van de originele plastic zak, meer en meer mensen zijn begonnen met het gebruik nonwoven tas. Non-woven tas is duurzaam, herhaaldelijk, vanaf dit punt dat milieuvriendelijke kan worden gebruikt. Maar met het bedrag van de non-woven tassen uitgifte groeit, veel consumenten niet langer hergebruiken, ze zakken vanaf het begin hebben en geleidelijk uitgegroeid tot de besmette producten, de rol van groot contrast.


Als de betaling van de grotere hoeveelheid niet-geweven zakken, dan lager zijn hergebruik, naarmate de tijd doorgegeven met een plastic zak aan geen verschillen. Ik hoop dat consumenten niet zult gebruiken als een wegwerp nonwoven tas producten, met een afstand eens de mogelijke impact op het milieu. Ik hoop dat consumenten zal aandacht besteden, laat niet de originele milieuvriendelijke producten geworden besmette producten.


De huidige op de verbetering van het milieu, vraagstukken in verband met de toekomstige ontwikkeling van het land en levensonderhoud van de mensen. Steeds prominenter waarschuwing van de grimmige situatie dat we de milieuproblemen niet oplossen, het National Development onhoudbaar levensonderhoud kan niet worden gegarandeerd.


De huidige nationale vijfjarenplan, de ecologische sanering als een prioritair project. Kunststof Mita denk dat biedt ook kansen voor de ontwikkeling van China van milieubescherming oorzaak, met de groene zak, geweven zakken, canvas tassen, papieren tassen en andere producten zijn goedgekeurd door een aantal consumptief krediet, van milieuvriendelijke producten in leven gewichten steeds duidelijker.


Nationale milieusector moet ook uitgaan naar helpen de milieu oorzaak, zoals de uitvoering van besluiten van corporate subsidies, enzovoort. Alleen volledig functionele afdelingen en het enthousiasme van ondernemingen aan de ene kant met één hand en technologie recht, en de twee maatregelen nemen voor de toekomstige ontwikkeling van de weg verder te gaan.