Huis > Nieuws > Inhoud

Floral Packaging is gebaseerd op het niet vernietigen van deze natuurlijke schoonheid

Mar 30, 2018

Probeer minder weelderige bloemenrituelen te kiezen en ten tweede bloemen te kopen. Voor zover mogelijk om biologisch afbreekbare verpakking te kiezen, de algemene bloem verpakkingsmaterialen, plastic textuur van de moeilijkst te degraderen, papier gemakkelijk te degraderen, maar hoewel het papier gemakkelijk te degraderen is, maar vanwege de bomen, maar ook zo weinig mogelijk moet zijn als mogelijk.

De aankoop van bloemen is meestal om mensen te sturen, op dit moment. Veel bloemenwinkels om aan deze vraag te voldoen, met de nadruk op de high-end bloemenceremonie van luxe "verpakking op en neer de Kungfu." Drie verdiepingen tellende, uit drie lagen bestaande verpakking Huari hing ooit over de rivier. Het uitgangspunt is om bloemen te kopen, waardoor meer klanten meer inpakpapier kopen. Tegelijkertijd verdwenen bloemen en natuurlijke "Reiki" -lagen van het pakket, als een stuk handwerk.

Het moet gebaseerd zijn op het niet vernietigen van deze natuurlijke schoonheid. In feite is de natuurlijke schoonheid van bloemen de ultieme attractie. Bij het maken van een bloemenritueel. De luxueuze belichaming van het ritueel wordt niet noodzakelijkerwijs bereikt door lagen van verpakkingen, meer op het begrip van de auteur van bloemen en florale vaardigheden.