Huis > Nieuws > Inhoud

Buitenlandse huwelijksdecoratie

Jul 14, 2018

Elke toekomstige nieuwkomer verwacht een unieke bruiloft. Natuurlijk, er zijn veel details om op te merken voor een perfecte bruiloftscène-indeling.


De belangrijkste punten van de trouwdecoratiesite in het buitenland: kleurselectie


We weten allemaal dat de meeste buitenlandse huwelijksceremonies romantisch zijn, dus de kleur van de trouwlocatie moet rationeel worden gekozen. Als u een helder veld wilt maken, kunt u wat lichtpaars en oranje toevoegen aan de scène en als u een sexy sfeer wilt creëren, kunnen de wijn en chocolade de beste kleurafstemming zijn.


Twee belangrijke punten van trouwdecoratiesite in het buitenland: trouwlocaties zijn niet beperkt tot sterren beoordeelde hotels.


Wie zegt dat de bruiloft in het hotel moet worden gehouden? De nieuwe mensen van vandaag houden ervan om hun eigen bruiloftspecial te maken, vooral in het buitenland, ze zijn erg persoonlijkheid en geen gebrek aan creativiteit. Ze kunnen bijvoorbeeld hun eigen bruiloft kiezen in een fris en aangenaam land, en sommigen kiezen hun huwelijksdecoraties in een groot magazijn. Het is duidelijk dat de trouwsite niet noodzakelijk een sterrenhotel is, want er zijn aangename boeketten, glinsterende en glinsterende bekers, getextureerd porselein, kleurrijke tafelkleden, servetten en kussens, en al deze decoraties zijn niet onderdoen voor die van de vulgaire ster hotels. Alle verschillende effecten.


Drie belangrijke punten van de trouwdecoratiesite in het buitenland: beperk het huwelijksfeest niet tot een zaal.


We weten allemaal dat het traditionele bruiloftsbanket in een feestzaal wordt gehouden, en in feite, wanneer de bruiloft in het buitenland plaatsvindt, hebben ze de neiging om de omvang van het bruiloftsmaal uit te breiden. Bijvoorbeeld, als hun huwelijksceremonie in de tuin wordt gehouden, zullen ze verschillende drankjes of gerechten aan de kant van het meer plaatsen en dan een dessert op het balkon plaatsen.

Jiaxing Hongjing Nonwoven Fabrics Co., Ltd

Toevoegen: No.333 Chayuan North Road, Youchegang Town, Xiuzhou District, Jiaxing, Zhejiang, China 314018

E-mail: layna@jx-hongjing.com   

Skype: +18867660667

Wechat: +18867660667

Tel: + 86-573-82238777

Fax: + 86-573-82238288

Website: www.hjnonwoven.com www. hjorganza.com