Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe kies ik de bruiloft decoraties op een begroting?

Feb 23, 2017

Zoals de kosten van huwelijken aanzienlijk zijn kan, willen veel mensen plannen ze verkrijgen bruiloft decoraties op abudget. Bloemen, vaak een aanzienlijk deel van de begroting van de decoratie, kunnen online worden gekocht en zelf geregeld om geld te besparen. Plukken centerpieces gemaakt van goedkope maar aantrekkelijk items kunt ook verminderen het bedrag besteed. Tafellinnen en verlichting zijn andere gebieden die een aantal prijzen van opties beschikbaar zijn.

Bloemen zijn vaak een van de grootste uitgaven in de begroting van een bruiloft, aangezien zij gewoonlijk gebruikt worden voor het decoreren van de receptie evenals de ceremonie site. Een optie om bloemen als decoratie van het huwelijk op een begroting is de regelingen om zelf te doen. Bloemen kunnen worden gekocht in bulk van online sites, uit farmerand #39; s markten, of vanuit lokale bloem telers. U en uw vrienden of familie kunt kopen deze bloemen voor de bruiloft en schik ze zelf. Hoewel dit proces kost meer tijd en moeite dan het huren van een bloemist, kunt je krijgen van de bloemen die u tegen een groothandel prijs wilt.

Er zijn een aantal andere manieren om te gebruiken van bloemen als decoratie van het huwelijk op een begroting. Aankoop van zijde of plastic bloemen kan kostenbesparingen bieden over het gebruik van verse bloemen. Verbetering van uw favoriete bloemen met groen of andere vullers kunt uitbreiden uw gebruik van deze bloemen. Als u van iemand die is trouwen op de zelfde plaats weet, kan u overwegen hergebruik van de regelingen van de bloem. Met behulp van potplanten in plaats van afgesneden bloemen, bloesems kon bieden ook een goedkope manier om te versieren met bloemen.

Een ander aspect van het kiezen van de bruiloft decoraties op een begroting is het kiezen van kosteneffectieve centerpieces voor de tabellen bij de receptie. Hoewel veel mensen bloemstukken als centerpieces kiezen, kunnen andere opties omvatten kaarsen, kristallen, linten of ballonnen. Vaak kunnen deze items worden gekocht voor redelijke prijzen op ambachtelijke winkels. Een collectie van kaarsen artistiek gerangschikt op een spiegel is een klassieke combinatie die elegantie zonder significante kosten voegt. Een andere optie is om te vullen een vaas met stenen, kristallen of gekleurde water te bieden decoratie zonder de kosten van verse bloemen.

Kiezen voor bruiloft decoraties op een begroting zou kunnen ook inhouden plukken zinvolle opties voor tafellinnen, glasswear, zilverwerk en tafelkleden. Veel cateraars omvatten de kosten van het huren van deze items in hun vergoedingen, niet allemaal niet dit. Zorg om te bepalen of de traiteur deze kosten bevat. Als u geven van deze bruiloft decoraties zelf wilt, omvatten sommige opties het huren van hen van lokale leveranciers, aankoop van stof en het maken van uw eigen tafelkleden of lenen van deze items van vrienden en familie.

Het verstrekken van de beste verlichting is een ander aspect van het kiezen van de bruiloft decoraties op een begroting. Hoewel vele locaties verlichting al geïnstalleerd hebben, worden sommige mensen verkiezen om deze verlichting met toegevoegde elementen. Kaarsen kunnen maken een romantische setting, en zijn vaak beschikbaar voor een lage prijs als gekocht in bulk. Kerstverlichting of andere soortgelijke elektrische verlichting aaneengeregen samen, kan ook helpen een feestelijke stemming. Kijk voor na vakantie omzet voor de aankoop van dit soort verlichting tegen een lage prijs.