Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe kies je tafelvlagdoek?

Apr 20, 2019

De tafelvlag is een ornament dat op een tafel is geplaatst, meestal een stof. Er zijn twee soorten tafelvlaggen: de ene is de tafelvlag en de andere is de vlag van de vlag van de huisdecoratie. De bureaublavin is een bureaublad geplaatst op een bureau of vergadertafel. Het geeft niet alleen de positie van het land, eenheid of individu weer, maar speelt ook een decoratieve rol. De vlag van het huisdecor wordt op de salontafel aan de eettafel of in de woonkamer geplaatst om de tafel mooier te maken.

De tafelvlag wordt meer gebruikt in traditionele Chinese huizen en wordt ook veel gebruikt in Korea. Het gebruik van de tafelvlag is heel bijzonder: niet alleen met de kleur van het servies, de dinette en zelfs de algemene decoratie thuis, maar ook om de smaak en stijl te verbeteren. Kies een tafelvlag met een onderscheidende textuur om de indeling van het huis eleganter te maken.

Volgens het materiaal kan worden onderverdeeld in: katoenen tafelvlag, zijden tafelvlag, ruwe tafelvlag

1, de kleur van de kleur van de tafel is kleurrijker. Als de kleur van het tafelkleed kleurrijk is, is het geschikt om de tafel met dezelfde kleuren te combineren.

2, lichtgekleurd tafelkleed met felle tafel 祺 Warme kleur tafelkleed is licht, kan worden afgestemd op een hogere concentratie blauwe tafel 祺. Het contrast tussen de warmte en de warmte van de tafel zelf is een visuele focus.

Jiaxing Hongjing Nonwoven Fabrics Co., Ltd.

Toevoegen: No.8 East Xinggang Road, Youchegang Town, Xiuzhou District, Jiaxing, Zhejiang, China 314018

E-mail: fancy@jx-hongjing.com   

Wechat: +18067088773

Tel: + 86-573-82238777

Fax: + 86-573-82238288