Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe u het beste tafelkleedmateriaal voor uw evenement kiest

Jul 30, 2019

Tafelkleedmateriaal om uit te kiezen

Het materiaal is zonder twijfel het belangrijkste deel van het tafelkleed. Alle materialen werken niet voor alle gelegenheden, dus zorg ervoor dat voordat je koopt, jouw materiaal overeenkomt met de behoeften van je evenement.

Je kunt al deze soorten tafelkleden en meer van Salewunder vinden .

Polyester

Polyester is een gesynthetiseerd materiaal dat duurzamer is dan andere, dus je kunt het zowel voor binnen- als buitenshuis gebruiken.

Polyester heeft meestal geen hoge prijs, maar als je het voor veel tafelkleden gaat gebruiken, kan de rekening zeker oplopen. Gelukkig is het sterk genoeg voor hergebruik en wasbaar in de machine.

Het heeft meer glans dan een katoenen tafelkleed en voelt zijdezacht aan. Het is het perfecte tafelkleed voor een semi-formeel dinerscenario of een chique picknick in de buitenlucht.

Het is ook zeer kreukbestendig, dus je zult niet de neiging hebben om eroverheen te strijken voordat het evenement begint.

suede table cloth 1

Linnen

Linnen is een sterke natuurlijke vezel die zorgt voor een meer traditioneel tafelkleed. De stof voelt stijf aan, afhankelijk van het merk, dus is niet de keuze voor formele evenementen, maar kan een geweldige optie zijn voor picknicks en evenementen in de buitenlucht.

Omdat het van nature vochtafvoer is, wordt linnen een andere populaire keuze voor buitentafelkleden. Het textuurgevoel van het materiaal geeft een ouderwetse uitstraling en kan in de wasmachine worden gewassen.

P1040142_副本

Niet geweven

Een niet-geweven tafelkleed is een snelle en goedkope manier om festival en gratie toe te voegen aan uw evenement.

Meest gebruikt bij bijeenkomsten zoals bruiloften, feesten, ceremonies ...

Niet-geweven tafelkleden worden ook vaak bedrukt of in reliëf gemaakt, wat nog meer een unieke en stijlvolle toets aan de gelegenheid toevoegt. Omdat nonwoven met zo'n lage prijslijn werkt, zijn nonwoven tafelkleden meestal één keer beschikbaar. Niet alleen om een goed decoratief effect te spelen, maar ook om uw geld te besparen.

table cloths 1

wedding table cloth 1

Vinyl

Tafelkleden van vinyl zijn het typische tafelkleed, en misschien wat je te binnen schiet als je voor het eerst aan een tafelkleed denkt.

De reden dat vinyl zo dominant is in tafelkleden, is vanwege de extreme duurzaamheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over morsen, want wat u op het tafelkleed laat vallen, schuift er zo af.

Hetzelfde geldt voor het weer. Als het op je vinyltafelkleed regent, is er geen hersteltijd om ze te moeten drogen.

Je kunt ook potten en pannen en ander keukengerei of serviesgoed neerzetten zonder je zorgen te maken dat ze de kleding scheuren of slijtage ophopen.

Ze komen ook vaak in leuke prints die gemakkelijk lenen voor een themafeest.


Katoen

Katoenen tafelkleden zijn ideaal voor dagelijks gebruik, vooral als ze binnenshuis worden gebruikt. Katoen is minder geschikt voor langdurig buitengebruik omdat het gevoelig is voor slijtage of schimmelvorming na blootstelling aan meer extreme weersomstandigheden zoals hitte of regen.

Katoen heeft meestal een lage prijs. Je kunt het gebruiken voor een eettafel of aan je keukentafel om meer formaliteit toe te voegen en plekken waar mensen mogelijk zijn gemorst met een spons of doek schoon te maken.

table cloth 1

table cloth 1

De juiste vorm

Ken de afmetingen van je tafel voordat je gaat winkelen - tenzij je wilt dat je tafelkleed zwaar op de grond valt, wat in feite een stijl kan zijn die je probeert te bereiken.

Meestal wilt u echter dat het tafelkleed net boven de grond zweeft als u voor een traditionele pasvorm kiest en de tafels buiten zijn. Een tafelkleed binnenshuis rust meestal ongeveer acht tot negen centimeter van de zijkant van de tafel, zodat het uw benen niet kan weerstaan en voor een comfortabele eetervaring zorgt.

Voorzien tafelkleden zijn het meest geschikt voor beurzen of bedrijfsevenementen, omdat ze het meest praktisch zijn en niemand in de weg zitten als ze werken.

Wat betreft vormen, heb je rechthoek, vierkant en ovaal om uit te kiezen. De afmetingen van tafelkleden vallen meestal in een industriestandaard. Als je de maat van je tafelkleed kiest, en je hebt een typische tafel, past het doek waarschijnlijk.

Voor tafels die extra breed zijn of niet de standaardmaat, kunt u overwegen meerdere lopers of tafelkleden op één tafel te gebruiken. U kunt een oplossing vinden voor een tafel met een unieke grootte door tafelkleden te mengen en te matchen.