Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe te te behandelen wordt verpletterd geweven handtas

Oct 31, 2014

Non-woven tas producten hebben ontvangen en gebruikte duizenden gezinnen, noodzakelijk is geworden om het leven van mensen, producten, zoals gordijnen, lakens, handtassen, quilt, enzovoort. Echter, als non-woven tassen crinkling van hoe om te gaan met het?


Zoek eerst een pad relatief harde ding onder de groene zak, hydrofiele gebonden textielvlies zijn over het algemeen behandeld op deze manier dus dat nonwoven plat geheel stapelbed om te gaan, en vervolgens met een natte handdoek veeg voorzichtig de top (hierbij moet worden opgemerkt dat niet teveel water op de handdoek, vouw in vele plaatsen, meer en meer met een handdoek te vegen een paar). U kunt ook een paar hydrofiele nonwoven samen multi-voltage, zodat u tijd en moeite besparen kunt. Dan is het vinden een non-woven tassen en iets over de grootte van een flat boven de druk in de kan, de dag van de algemene pers een A op de regel.


U verrichten niet recommanderen nonwoven tas met water, wassen, de heldere kleuren niet voordat hebben zal, dingen zijn niet gemaakt van mooi, als Strijkservice het, zelfs sterven, een nonwoven nonwoven per ongeluk Maak een pasta van.