Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe Halloween Party in te richten thuis

Oct 31, 2019

1 Pompoen voor de deur

Hoe kunnen we pompoenen verliezen voor Halloween? We stapelen wat pompoenen in de deur, we weten allemaal dat de deur de gevel is, er is geen Halloween sfeer, we moeten zien of er een Halloween-element van de deur is, zet de pompoen is slechts een begin, we moeten ook putten uit de pompoen allerlei enge uitdrukkingen, om een panieksfeer te creëren.

pumpkin-

2 Eng suikergoed

Vergeet niet om te misleiden of te behandelen? Halloween dag is de meest gelukkige kinderen, niet alleen kan truc of traktatie zijn er veel snoep te eten. We kunnen beginnen met het veranderen van de tafel. Verander in een donkere set van tafelkleden en zet op een aantal Halloween snuisterijen. We kunnen ook een set van servies met Halloween elementen en zet allerlei snoep, zodat de sfeer van Halloween zal komen.

无纺布 (85)

3 Onverwachte "schok"

Halloween is om de hartslag te versnellen, stimulatie, kunnen we een deel van de slaapkamer met Halloween thema posters, bijvoorbeeld, zuid· posters van meloenen, vleermuizen, kastelen, imps, enz. Had beter veranderen lampen en lantaarns een abstruse kleur, bijvoorbeeld donkerblauw de kleur van dit soort, maken de sfeer van de hele slaapkamer voelt nerveuze stimulatie. Voor de persoon die graag stimulatie na te streven, kan nog steeds spin op beddengoed sieren artikel, kan een persoon onverwachte "bang".

无纺布 (88)

artifical jute (3)

4 Doe make-up op jezelf

Nadat de meester of andere plaatsen zijn ingericht, moeten we ook onszelf een Halloween make-up, om zo meer gevoelens hebben, als er een huisdier in het huis kan ook een huisdier make-up te geven, zal invloed hebben op de sfeer in het huis.

1