Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe de gladheid van katoen verwerken papier doek te verbeteren

Mar 31, 2018

Voor nu, in de eigenlijke productie van de drukkerij om de zachtheid van katoen papier doek te kiezen kan niet alle in overeenstemming zijn met de eisen van het afdrukken, op dit moment om de kwaliteit van het drukwerk te waarborgen, kan ook geschikt zijn om aan te passen enkele kenmerken van de inkt of verander de parameters van het afdrukproces om aan te passen aan de kenmerken van de papieren doek,

Hoe de zachtheid van katoenpapier te verbeteren:

1, op de gladheid van het papier, kan afdrukken geschikt zijn om de afdrukdruk en het gebruik van meer vloeistof, bevochtigbaarheid van de inkt te verhogen, tot op zekere hoogte om te compenseren voor de ongelijke verschijning van papier en de indruk van leegte .

2, de zachtheid van een hogere doek, het afdrukken moet een hogere viscositeit, sterke hechting van de inkt gebruiken, en geschikt om de afdrukdruk te verminderen. Voor twee soorten doek met vergelijkbare gladheid, vanwege de samenstelling en structuur van verschillende, in de selectie of modulatie van inkt moet anders zijn.

3, het gebruik van vulstoffen en rubber vulmiddel om de kloof te vullen, en door de super kalanderbehandeling en het oppervlak van het papier glad, vanwege de compacte structuur, kleine absorptie, kan minder vloeistof, viscositeit van de grotere inkt gebruiken om af te drukken.

4, voor een deel van de lange vezel als het skelet, met korte vezels zoals stro pulp om de kloof tussen de lange vezel te vullen, en na de behandeling van het oppervlak van het gladde papier, de behoefte aan meer vloeibare, viscositeit kleine inkt om af te drukken, om te voorkomen dat het haarafval wordt afgedrukt.

Voor de algemene uniformiteit van de slechte katoenen papieren doek, om de lichtbron te zien wanneer het transmissielicht ongelijkmatig is, of zelfs een wolk bloemachtig. Deze slechte uniformiteit van het doek, de gladheid van zijn oppervlak is overeenkomstig slechter, in combinatie met ongelijk, de absorptie van inkt zal een grote inhomogeniteit produceren, een dergelijke heterogeniteit moet de uniformiteit van het drukscherm verstoren, waardoor de kwaliteit van drukwerk wordt verminderd.