Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe de kleuren van de bloemverpakking te matchen?

Feb 07, 2020

Kleurmatching is onderverdeeld in één kleur, contrast met twee kleuren en contrast met meerdere kleuren. Echter, in de kleur matching van boeket verpakking, de enkele kleur matching zal eentonig zijn en er zijn geen niveaus; de multi-color contrast is te fancy en grijpt de bloem kleur, dus het is aan te raden om Two-tone matching te gebruiken.

Ten eerste zijn er twee belangrijke kleuren die moeten worden vermeld, namelijk zwart en wit. Deze twee kleuren worden achromatisch genoemd. Achromatische en chromatische kleuren zijn modieuzer en moderner, zoals zwart en rood, wit en paars.

Ten tweede, de matching van dezelfde kleur is het contrast van verschillende lichtheid, algemeen bekend als zuster kleurencombinaties, zoals donkerblauw en lichtblauw, oranje en bruin, enz. Het contrast effect is uniform, elegant en subtiel, en zolang een dergelijke kleur matching is niet voorzichtig over de slechte helderheid, is het niet gemakkelijk Mismatch.

Ten derde, de matching van complementaire kleuren, dit type kleur is een sterk contrast, zoals rood en groen, geel en paars, oranje en blauw, enz., het contrast effect is sterk, in het oog springende, spannend, heeft een sterke visuele impact, maar wanneer afgestemd Wees voorzichtig, als je niet goed overeenkomen, zal het je een gevoel van vulgariteit en dissonantie.

Natuurlijk wordt inpakpapier gebruikt voor het verpakken van bloemen. Andere zoals tape, elastiekjes en touwen zijn beschikbaar. Inpakpapier is gemaakt van plastic, papier, gaas, kunstmatige hennep, en vele andere dingen. Een tot meer dan duizend kan worden verpakt in een bos bloemen zonder een vaste vorm. Ook verpakkingsmaterialen zijn onzeker. Over het algemeen, bijvoorbeeld, elf rozen, enkelzijdige Western-stijl of ronde Chinese stijl kan worden aangevuld met 3-4 vellen.