Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe de fouten van procespapier te verminderen

Feb 07, 2018

Als gevolg van het productieproces papier doek machines of een verscheidenheid aan omgevingsfactoren, zal leiden tot het proces van papier doek defecten, die grote invloed hebben op de prijs van het proces papier doek, dus we moeten een aantal praktische manieren vinden om het proces van papier te verminderen doek defecten:

Allereerst moeten we tijdens het productieproces van papieren doekjes het proces van gemengd papier strikt controleren. Om ongelijkmatige menging van papier te voorkomen, heeft zich een groot gebied met kleurverschillen voorgedaan. En dit is om te beginnen bij de bron, de test op papier vast te zetten, alle niveaus van de hoofdvorm van de batchlink te beheersen en de efficiƫntie van gemengd papier te verbeteren, en ernaar te streven de grondstoffen gelijkmatig te mengen.

Ten tweede, in het proces van papier doek, om de omzet van halffabrikaten strikt te controleren, evenals de verwerking van niet-gekwalificeerde halffabricaten. Op deze manier is het nuttig om de productie van een defecte doek van papieren doek te verminderen en om de uiteindelijke papieren doek te vormen.

Ten slotte moeten we ook het beheer van de speciale onderdelen van papieren doeken versterken. In de procespapieren doek kan versterkend management de viscositeit als gevolg van ongelijkheden verminderen, en wordt veroorzaakt door de chromatische aberratie van de producten, en in het algemeen, zolang de viscositeit van de ongelijke snelheid van controle binnen 3%, de productie effectief kan verminderen van defecten.