Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe te denken, de creativiteit en innovatie In het ontwerp van de zak

Oct 31, 2014

De moderne era, handtassen zijn populaire grondstoffen en materialen tassen, en zak ontwerp en productie onlosmakelijk verbonden met het "creatieve" en "innovatieve", creativiteit en innovatie en leiden tot het wijzigen van de people's esthetiek. Hoe moeten breken de routine designer handtassen, innovatief design, persoonlijkheid, verbazingwekkend, schokkend, effectiviteit het bag? Dit is een test van de sterkte van de ontwerper.


In het ontwerp van de zak, moet de zak met het product naald volledig begrijpen de praktische en andere kenmerken van het product voor creatieve idee├źn. Hele tas is gepresenteerd in hedendaagse moderne of traditionele stijl, het gebruikte materiaal is papier of aard van natuurlijke posten, pre overwegen goed.

Specifieke ontwerp, de tas front in het algemeen geori├źnteerd bedrijf LOGO en bedrijfsnamen of bedrijfsslogan, gericht op merk, vouw verkoop, het patroon moet nastreven innovatieve, avant-garde concepten, zoals de traditionele patroon weerspiegelt de keuze van traditionele Chinese schilderkunst, kalligrafie, beeldhouwkunst, papier snijden kunsten. Creatieve fashion stijl nodig te breken het routinematige, dagelijks leven kan gecombineerd worden met veelgebruikte items of andere gemeenschappelijke ruimtes te maken met het produceren van de visuele illusie, om aan te trekken aandacht om te winnen van honderd procent retentie tarieven, handtassen uiteindelijke doel is om de klant aandacht verdienen, houd ze terugkomen, de hogere designproducten meer succesvol uw verbeelding handtas ontwerpers spelen , om te observeren, creativiteit soms komt uit leven.