Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe Tulle te gebruiken voor tafellopers

May 27, 2019

Meet de tafel waarop u de tafelloper wilt gebruiken. Meet de volledige lengte van punt tot punt. Noteer deze meting.

Bepaal hoeveel lengte u aan de rand van elk uiteinde van de tafel wilt hangen. Als u wilt dat de tafelloper eindigt aan de rand van het tafelkleed, moet u meten waar het tafelkleed eindigt. Plaats het tafelkleed op de tafel en meet vanaf de rand van de tafel tot aan het einde van het tafelkleed. Verdubbel deze meting en voeg deze toe aan de meting die u in stap 1 hebt uitgevoerd.

Gebruik deze meting om een stuk tule uit de spoel te snijden. Snijd twee tot drie stukken, afhankelijk van hoe breed je de tafelloper wilt hebben. Leg de stukken naast elkaar op een plaats waar de naadranden elkaar iets overlappen. Gebruik naaispelden om de stukken tule op hun plaats te houden.

Naai de stukken tule aan elkaar met een rechte naad. Rechte naden zijn een heel eenvoudige steek. Verwijder de pinnen zodra de naden op hun plaats zitten.

Leg de tafelloper van tule met de onderkant naar boven. Vouw de twee hoeken van een uiteinde samen om een punt aan het einde van de loper te maken. Houd de tule op zijn plaats met naaispelden. Naai een steek om op zijn plaats te houden. Verwijder de pinnen.

Strijk eventuele rimpels in de tafelloper van tule weg. Gebruik een zeer laag vuur en strijk het strijkijzer snel over de geleider.

Neem contact met ons op voor meer producten voor tafellopers:

Fancy Wang
E-mail: fancy@jx-hongjing.com/MP: +86 180 6708 8773
Fax: +86 573 8223 8288 / Tel: +86 573 8223 8777
Adres: No.8 East Xinggang Road, Youchegang Town, Xiuzhou District, Jiaxing City, provincie Zhejiang, China, 314018.
Bekijk ons nummer   www.hjnonwoven.com  

tulle table runner

happy new year tulle table runner

halloween table runner

halloween decoration

christmas table runner