Huis > Nieuws > Inhoud

Soorten verpakkingsmateriaal voor bloemen

May 27, 2017

Soorten verpakkingsmateriaal voor bloemen

1. Plastic verpakkingsmateriaal

Plastic verpakkingspapier is het meest gebruikte, meest voorkomende en heeft een goed vochtbestendig effect. Plastic verpakkingspapier is goedkoop, het heeft druk op het oppervlak, drijvend afdrukken, doorschijnend afdrukken, kleurloos, transparant en veel andere variëteiten. Plastic verpakkingspapier in de bloemverpakking kan ook een rol spelen bij behoud. Nu geïntroduceerd een verscheidenheid van spot kleur verpakkingspapier, decoratief effect beter.

2. Papier verpakkingsmateriaal

Dit papier bevat een verscheidenheid aan drukpapier en papier, crêpe papier, papier, papier, Yunlong wolk zijde verven papier type, die wordt gekenmerkt door zachte textuur, natuurlijke textuur, de cadeauverpakking ziet er meer waardig, elegant, zacht en nobel uit.

3. Garenkwaliteit verpakkingsmateriaal

Het verpakkingspapier van garennettextuur is een soort kunstgaren, waarvan het oppervlak in reliëfmateriaal kan worden gemaakt, en het meest voorkomende zijn sneeuwvloknet en kunststofnet. Het materiaal van het gaas is transparant, licht en rijk aan kleur, wat een vies visueel effect op de bloemen kan geven.

4. Kwaliteit verpakkingsmateriaal

Dit soort verpakkingsmateriaal, textuur zachte stijfheid, geschikt voor individuele of onregelmatige verpakking. Omdat het puur natuurlijk is, maar ook een speciale vorm en textuur heeft, verpakken verpakkingen vaak per ongeluk verpakkingen om meer creativiteit en schoonheid te brengen.

5. stoffen verpakkingsmateriaal

Stoffen zijn zacht en zacht, zodat ze uniek zijn in verpakking en decoratie. Aangezien de stof veel verschillende soorten heeft, is oppervlakafdrukken ook rijk en kleurrijk, het kan een verscheidenheid aan decoratieve effecten veranderen.

In aanvulling op het bovenstaande basisverpakkingspapier, kunt u enkele van de meest populaire verpakkingspapieren invoeren.

6. Uitstekend doorschijnend zijdepapier

Dit papier bestaat uit de textuur is zeer delicaat tekenpapier en de film. Dit papier is heel prachtig, wisselbaar en leeg door het patroon, zoals de mooie borduurse sjaal. De kleur is verschillende, rood, groen, geel, wit, maakt een dozijn. Dit soort verpakkingspapier werd oorspronkelijk gebruikt voor het verpakken van gedroogde bloemen. Tegenwoordig zijn sommige bloemisten die nieuw en onconventioneel zijn, ze als bloemen genoemd. Het effect is verrassend goed, dat is zeer populair bij de consument.

7. Textuur rijk rimpelpapier

Het kenmerk van deze krant is dat het hele stuk papier bedekt is met gekneuide stroken rimpels. Het is vanwege deze rimpeling dat rimpelpapier een meer dan gebruikelijke charme heeft, wat een ongewoon visueel effect tot gevolg heeft en daarom zeer populair is. Met een sterke trekkracht met het crêpepapier, verpakken van natuurlijke bloemen niet gekleurd, en sterke decoratie, met een gevoel van golf. De kleur van het papier is niet 20, meestal erg elegant, zoals lavendel, blauw, oranje, groen, het meest kenmerkend voor het aantal samengestelde golfkartonfolieverpakking van aluminium, metalen textuur.

8., uniek tegelpapier

Dit papier is niet het golfkartonmateriaal dat in de Kraft-karton wordt gebruikt, maar heeft een goed decoratief effect van het kunstpapier. In het verleden wordt het in de doos gebruikt en dus is een van de familieleden de beste verpakking decoratie geworden .

Jiaxing Hongjing Nonwoven Fabrics Co, Ltd

Toevoegen: No.333 Chayuan Noordweg, Youchegang Town, Xiuzhou District, Jiaxing, Zhejiang, China 314018

E-mail: candy@jx-hongjing.com    admin@jx-hongjing.com  

Skype: candy-niuniu   

MSN: jx.candy@hotmail.com

Tel: + 86-573-82238777

Fax: + 86-573-82238288

Website: www.hjnonwoven.com www. hjorganza.com