Huis > Nieuws > Inhoud

Lagere verpakkingsnetten zijn moeilijk om te voldoen aan de eisen van moderne mensen voor nieuwe dingen

May 10, 2018

Volgens het personeel van de verpakkingsmaterialen voor bloemen is de conservatieve grafische industrie steeds moeilijker geworden om te voldoen aan de eisen van moderne mensen voor nieuwe dingen, vooral jonge mensen. Dit is een persoon die streeft naar onafhankelijkheid en persoonlijkheid. Het conservatieve afdrukken is echter precies hetzelfde als de tweeling. Dus om zich aan te passen aan deze verandering in de neiging van mensen om te consumeren, komt PVC-printen uit. Wat zijn de voordelen van PVC-afdrukken?

De voordelen van PVC-afdrukken zijn talrijk

Ten eerste: het gemakkelijkst om te zien is personalisatie. Dit soort PVC-afdruktechnologie kan gepersonaliseerde persoonlijke aanpassingen bieden en de hand van elke persoon kan verschillende effecten hebben door middel van PVC-afdrukken. Dit voordeel maakte hem ook een absolute overwinning voor PVC-afdrukken. Omdat dit nieuwe type printtechnologie voldoet aan dit kenmerk van het streven van jongeren naar versheid en specialiteit, zijn jonge mensen nu de gangbare mensen in deze sociale consumptie.

Ten tweede: handig en snel. Afdrukken met deze PVC-technologie wordt niet beperkt door geprinte objecten en het is niet nodig om dingen te gebruiken die erg plat of glad zijn. Zelfs de holronde en bolle ambachten kunnen de PVC-afdruktechnologie gebruiken om het patroon dat ze willen afdrukken perfect af te drukken. De conservatieve printtechniek wordt alleen uitgevoerd op een aantal platte leien, hout of papier. De voordelen van de PVC-druktechnologie zijn daarentegen niet erg prominent

Ten derde: eenvoudig. Omdat ik zelden in contact kom met de grafische industrie, voel ik dat de PVC-letters erg hoog klinken, dus het moet een moeilijke technologie zijn. In feite is het tegenovergestelde van de PVC-printtechnologie hetzelfde als een dwaze camera die eerder werd gebruikt. Er is eigenlijk helemaal geen technologie. We hoeven alleen maar een beetje te weten over het volledige PVC-drukproces om een PVC-drukwerk te voltooien.

Naast de bovengenoemde punten zijn er nog steeds veel, dus nu wordt het gebruik van deze PVC-druktechnologie steeds hoger en het wordt steeds populairder bij het publiek, dus deze technologie is ook verbeterd.