Huis > Nieuws > Inhoud

Niet-geweven eigenschappen

Apr 22, 2017

Niet-geweven eigenschappen

Non-woven stoffen zonder breedtegraad en lengtegraad, tailoring en naaien zijn erg handig en gemakkelijk licht te vormen, geliefd door de liefhebbers van de handleiding.

Omdat het de stof en de vorming van de stof nodig heeft, maar de textielvezel- of filamentoriƫntatie of willekeurige regeling, de vorming van vezelstructuur, en gebruik dan mechanische, thermische of chemische methoden zoals versterking.

Het is niet geweven door een enkel garen, knoop samen, maar de vezel rechtstreeks door de fysieke manier van binden, dus als je je kledij in de plakker krijgt, vind je, Is er geen wortel van de draad. Nonwovens breken door het traditionele textielprincipe en hebben een korte processtroom, de productie snelheid is snel, hoog rendement, lage kosten, breed gebruik, grondstoffen bronnen [1] functies.

De relatie tussen nonwoven stof en spunbond doek

Spunbond en nonwovens zijn ondergeschikt. De productie van niet-geweven stoffen heeft veel productieprocessen, waarvan spunbond een van de niet-geweven productieprocessen is (waaronder spunbond, meltblown, hot rolling, spunlace, de meeste van de markt zijn Nonwoven Fabric vervaardigd door Spunbond methode)

Niet-geweven stoffen volgens de samenstelling, zijn er polyester, polypropyleen, nylon, spandex, acryl, enz .; Verschillende ingrediƫnten zullen zeer verschillende niet-geweven stijl zijn. De spunbond doek verwijst gewoonlijk naar de polyester spunbond, polypropyleen spunbond; En deze twee doekstijl is zeer dichtbij, door middel van de hoge temperatuur test om te identificeren.

De niet-geweven stof is een niet-geweven stof die wordt gebruikt om direct gebruik te maken van de polymeerchips, korte vezels of filamenten om de vezels door lucht- of mechanische banen te passeren en vervolgens door spunlace, naalden of warmgewalste versterking en tenslotte na afwerking van de formatie Van niet-geweven stof. Met de zachte, ademende en platte structuur van de nieuwe vezelproducten produceert het voordeel geen vezelafval, hard, duurzaam, zijdezacht, maar ook een versterkt materiaal, maar ook het gevoel van katoen, katoen en katoen in vergelijking met niet-geweven Doekzak makkelijk te vormen, en de kosten van goedkoop.