Huis > Nieuws > Inhoud

Non-woven classificatie

Oct 31, 2014

Non-woven productieproces volgens de belangrijkste punten zijn:

Een spunlace nonwoven spunlace proces is een hogedrukwaterstraal op een fijne kunststof vezel weblaag of lagen, zodat de vezel knooppunten met elkaar, zodat het web is opgelost in een doek-type en een bepaalde spanning en kracht en spanning.

Ten tweede, warmte afdichten nonwoven thermisch gelijmde vlies stof verwijst naar deelnemen aan kunststof vezel thermal fusion versterking vezelig materiaal, en vervolgens na een koude inderdaad vorm in doek zodat er van een bepaalde sterkte van het weefsel.

Ten derde, pulp airlaid vlies deze specifieke industrie wordt voornamelijk gebruikt voor niet-geweven stoffen zijn zeldzaam. Airlaid nonwoven stof kan worden gebruikt voor lucht-gelegd, droge papier nonwoven doek. Het wordt gebruikt door airlaid technologie voor pulp van vezels opener in een enkele vezel staat, en breng de luchtstroom methode geïntegreerd op een enkele vezel mesh schermen, glasvezelnetwerk en vervolgens versterking in doek.

Ten vierde, de natte vlies stof werd gelegd op het materiaal van de natte vlies glasvezel in een waterig medium in één vezels terwijl het toestaan van de opening van de verschillende vezels grondstoffen worden gemengd, en vervolgens samengevoegd met een vlies stof web.

Vijfde, spunbond vlies stof is het meest dit is ook de meeste soorten, vooral voor non-woven tassen. Spunbond vlies stof geweest geëxtrudeerde polymeer filamenten gevormd na uitrekken, daarna voorlopig opgelegd in een netwerk van filamenten, glasvezelnetwerk en vervolgens door hun eigen koude inderdaad lijmen, chemische binding of mechanische versterking in allerlei processen distributienetwerk, het glasvezelnetwerk in een vlies weefsel.