Huis > Nieuws > Inhoud

Gebonden textielvlies fabrikanten van agrarische gebonden textielvlies geworden een goede Helper kassen

Oct 31, 2014

Gebonden textielvlies fabrikanten van agrarische gebonden textielvlies geworden een goede helper kassen

Zomer is verdwenen, winter wordt steeds dichterbij, het weer is geleidelijk aan koude, Isolatiewerkzaamheden en groenten geteeld steeds nauwere, landbouw die ook sterk gebonden textielvlies behoeften van de markt. Landbouw die betrekking hebben op het belang van niet-geweven stoffen voor tuinbouwers is heel groot.

Teng Li Yuen is een bekende fabrikant van non-woven stoffen, in vergelijking met voorgaande jaren, PP non-woven broeikasgassen vraag zo veel in de afgelopen jaren is verbeterd, verschillende belangrijke factoren zijn als volgt:

Een van deze mensen jarenlang te verhogen de vraag naar fruit, groenten werd de Volksrepubliek essentiƫle schotel tafel, je kunt niet geen vlees maar niet groenten. In-seizoen groenten populair onder de consumenten, de meer voor de hand dit eisen in de winter, dus de nonwoven plantaardige kassen in de winter is gebonden om te fungeren als een belangrijke rol.

Ten tweede, een paar maanden geleden, de grote prijsstijgingen van China is al bekend dat stijgende prijzen, stijging van de vraag, wat leidt tot een winter groente planten meer rendabel. Landbouwinkomen is de behoefte aan nonwoven deze goede helper toegenomen.