Huis > Nieuws > Inhoud

Kunststof netten Mesh formaat 6mmx6mm

Aug 14, 2016
Basisinfo
  • Model-nr.:net66

  • Type:Kunststof Net

  • Toepassing: landbouw:Materiaal: polypropyleen

  • Materiaal:PP

  • Kunststof Net:Aquacultuur netto

Productbeschrijving

Kunststof Net

Productbeschrijving

Gemaakt van polyethyleen door extrusieproces en stretch technologie, is netto gat grootte goed verdeeld is in twee richtingen.
Specificatie:

1. eenheid gewicht: 10g/m2-100g/m2
2.width: 1m - 3m
3. gat grootte: 4mmX4mm, 6mmX6mm, 12mmX12mm

Eigenschap: lichtgewicht, uitgebreide oppervlak, anti acid, alkali en andere chemische weerstand.

Toepassing:

1. versterking in gebouwen, zoals gipsplaat, wall pleisterwerk
2. verpakking zak versterking
3. goederenpakket voor container vervoer
4. base net voor de geomat
5. hek in gevoelen, Breng vee groot
6. Road repareren vangnet, huisdecoratie, tuin schermen en tuinieren.


Verpakking andamp; Scheepvaart

Stuks per doos: 10 rollen
Pakket grootte per eenheid: 200/280/300 cm breedte X1000m lengte
Bruto gewicht per eenheid: 20.g/ vierkante Meter
Pakkettype: PE film en zwart geweven geotextielOnze diensten
Kwaliteitsborging
1. op een regelmatige basis, of volgens uw verzoek toevertrouwen wij nationale testen agentschappen om uit te voeren van kwaliteitscontroles
2. strikt in overeenstemming met de ISO 9001-2008 internationale kwaliteit system standaard, wij controleren en beheren het hele proces in de hele productie, kwaliteitstests en meting om de kwaliteit van het product
3. voor kwaliteitsgerelateerde bouw vertraging of ondermaatse bouw (met uitzondering van schade of verliezen als gevolg van customerand #39; s verantwoordelijkheid of onweerstaanbare natuurrampen), we hebben terugbetaling, vervanging en reparatie. Wij zullen reageren op customersand #39; feedback op kwaliteitskwesties binnen 24 uur.

Dienst na verkoop
1. In om klanten voorzien van uitgebreide technische ondersteuning, krijgt technische en andere verwante informatie op verzoek in een tijdige wijze.
2. In nodig hebt, zullen wij benoemen van gespecialiseerde technici naar de bouwplaats technische trainingen geven bouw mensen, en bieden technische begeleiding gedurende het hele bouwproces.
3. voor schade als gevolg van de verzending en levering, na ontvangst van de klacht, zullen we de issure via de geleverde foto's en video's controleren. Als onze verantwoordelijkheid wordt bevestigd, wij wil bieden gratis vervanging.
4. Wanneer de bouw is voltooid, als uw verzoek, kan onze technische staf deelnemen aan de definitieve oplevering.


Bedrijfsgegevens

Hongxiang nieuwe Geo-materiaal Co., Ltd in leider van het geotextiel, Geomembraan en GCL in China. Het werd opgericht in juni 1987 en Word een provinciale onderneming in Oct.1997. Het is gevestigd in een land van 300.000 vierkante meter, met totale activa RMB320, 000, 000. Er zijn 1200employees, onder hen, er zijn 268 professionele en technisch personeel. We hebben 56 productielijnen produceren hoofdzakelijk naald-geperforeerd geotextiel gloeidraad spunbond geotextiel, hoge sterkte geotextiel, 3-laags co-extrusie Geomembraan, druipend van membraan, hart behandeld samengestelde Geomembraan 8 m in de breedte. PE/PVC/EVA pers verlengen geombrane, getextureerde Geomembraan, ant-skid Geomembraan, eenassige geogrid, biaxial geogrid, staal-kunststof geogrid, geocell, geomat, geweven geotextiel, splitsen garen geweven geotextiel, enzovoort. Het woord leidt productielijn van geosynthetics bezitten. Wij hebben onze eigen Randamp; D-afdeling en onze eigen test kamer die naar het nationale niveau bereiken.
Onze jaarlijkse productiviteit is als hieronder: 50 miljoen vierkante meter van naald-geperforeerd geotextiel; 55 miljoen vierkante meter van samengestelde Geomembraan; 9.000 ton PE Geomembraan; 36 miljoen vierkante meter van macromolecule waterdichte materialen; 8 miljoen vierkante meter van geosynthetic klei liners (GCL); 5 miljoen vierkante meter één richting geogrid; 8 miljoen vierkante meter dubbel-richting geogrid; 1 miljoen vierkante meter van geocell; 4 miljoen vierkante meter geonet; 3 miljoen vierkante meter van tri-dimensionale geomat; 10 miljoen vierkante meter van geweven geotextiel; 9.000 ton Geomembraan; 300 ton PP lange vezels; 4.000 ton PP lange vezels; 6 miljoen plastic geweven zakken.
Wij zijn op dit moment een van de grootste fabrikanten van geosynthetic in China. Ons handelsmerk is andquot; Hongxiangandquot; geregistreerd in 2000. We passeerden de evaluatie van ISO9001 in 2001 evenals ISO14001 certificering. Onze producten werden als gekwalificeerde producten beoordeeld tijdens de nationale Product kwaliteit selectieve onderzoek in 2004. We deelgenomen aan het opstellen van de nationale standaard voor Geosynthetics van de Peopleand #39; s Republiek van China in 1998. Wij zijn ook een medeplichtige aan twee nationale ontwerpnormen van korte vezel naald-geperforeerd geotextiel en nonwoven samengestelde Geomembraan.

FAQ:
1.Whereisourcompanylocated?
EconomicDevelopmentZone,LingCounty,DezhouCity,ShandongProvince.China.
2.Canyousendsamplestous?
Ja, freesamplescouldbeprovided, butcustomerneedpayforthefreightcost.
Afterorderplaced, thefreightchargecouldberefund.
3.Whatand #39; syourPaymentterm?
T/T, L/C, WesternUnion.
4.Whatand #39; syourdeliverymethod?
Bysea, Bytrain, Byari, dependonyourcountry.
5.Whatand #39; syourMOQquantity?
MOQisone20and #39; container, thequantitycouldbenegotiable.