Huis > Nieuws > Inhoud

Productiestappen voor twee-kleurenproces papieren doekje

Feb 21, 2018

Proces papieren doekje is van aardolieproducten in chemische vezel, en breng de stof, de kleur van de nu in het origineel op basis van de ontwikkeling van een twee-kleur papier doek, de kenmerken zijn voornamelijk uit de single, een heleboel mensen als deze doek, de volgende is om haar productiestappen:

1, overeenkomstig de ontwerpeisen, de donkere papieren doekje te behouden van de primaire kleuren in het desbetreffende model, de rest van de doek blootgesteld aan het model, klemmen druk, druk grootte moet genoeg om de vloeistof niet kan doordringen in het model .

2, de doek met het model van de druk in de pool opgenomen bleekmiddel spoelen, weken bleken, wanneer blootgesteld aan het model buiten de kleur van het doek proces om te voldoen aan de ontwerpeisen, het bleekmiddel uit de pool.

3. het injecteren van water in het zwembad spoeldouche, spoel de doek en bleekmiddel op het model, en spoelen meerdere malen.

4, spoel schoon, release druk en openen van het model, verwijderen van de doek, snel in de wasmachine schoonmaken, wassen en verwijderen en droog.

Het bovenstaande is de diepte van twee kleur papier doek productiestappen in een proces, zolang wij controle over het productieproces, wij zullen voor het verwerken van dit doek, ons bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant, ons assortiment, welkom om te komen tot kopen.