Huis > Nieuws > Inhoud

Herbruikbare draagtassen industrie overzicht en vooruitzichten

Oct 31, 2014

Boodschappentas is voor boodschappentassen met ecologische functies moet worden gebruikt, zijn momenteel beschikbaar op de markt winkelen van de zak: plastic draagtassen geweven boodschappentassen, boodschappentassen van papier, katoen boodschappentassen.

De polyolefinen kunststof boodschappentassen zijn de belangrijkste grondstof, geschikt om toe te voegen andere stoffen gemaakt van verpakkende materialen. De belangrijkste producten is momenteel voornamelijk gebruikt voor polyolefinen polyethyleen (PE), beter bekend als zachte, en omvatten een lage dichtheid polyetheen of hogedruk polyetheen (LDPE), hoge-dichtheid polyethyleen of lagedruk polyethyleen (HDPE), lineaire lage densiteit polyethyleen (LLDPE) en metalloceen polyethyleen (mLLDPE) vier categorieën.

Non-woven boodschappentassen zijn gemaakt van plastic niet-geweven stoffen, niet-geweven materialen gebruikt voor polypropyleen (afkorting PP, beter bekend als PP) of polyethyleentereftalaat (afkorting huisdier, beter bekend als huisdier), met name PP met kunststof shopping tassen met PE, zoals vijf gemeenschappelijke kunststof varianten, met 50 jaar niet behoren tot de verslechtering van de kunststof ras zijn.

Herbruikbare draagtassen industrie outlook:

China boodschappentas industrie is uitgegroeid tot de meest dynamische belangrijke kracht op het internationale toneel papier. In de trend van wereldwijde economische integratie, zal de evolutie van de industriële structuur van de wereld aantasten, direct of indirect, op de trend van de toekomstige ontwikkeling van China de papierindustrie, kunststoffenindustrie, de nonwoven industrie.

In de afgelopen jaren is de snelle ontwikkeling van China van boodschappentassen grotendeels geprofiteerd van de internationale industriële overdracht aan China, bekend dat China steeds een "wereld fabriek", China's licht industriële producten geëxporteerd naar de derde wereld, aldus gordel op de enorme vraag naar boodschappentassen is uitgegroeid tot een belangrijke motor van de groei in China. Toekomstige trends van producten van de papierindustrie, is aan de ene kant om te diversifiëren van een enkele ontwikkeling; de tweede is te ontwikkelen in de richting van groene technologie, energiebesparing en laag verbruik, vervuiling, hoge functionaliteit richting.