Huis > Nieuws > Inhoud

Zaailing koude gebonden textielvlies prijzen en installatiemethoden

Oct 31, 2014

Gebonden textielvlies fabrikanten om u kennismaken met een donker groene koude gebonden textielvlies installatiemethoden en voorzorgsmaatregelen:

(1) koude materiaalbehoeften: specificaties uniforme zand paal, het voornaamste kader voor grof zand pole niet minder dan 10cm, wire de 12 # of 14 # en koude doek voorschriften voor de productie van 2013, gewicht is over het algemeen 70---130 g per vierkante eisen doek uniforme, goede rally.

(2) het opwerpen van barrières van de wind: koude en wind barrière voor evergreens aan de Bovenwindse kant van de eisen moet erectie en de aangrenzende kanten van de Bovenwindse richting, de grootte, de pasvorm, de planthoogte groter is dan de hoogte van 0.5-1.0 meter, en de horizontale afstand tussen de planten handhaven van een afstand van 0,5 m. abrivent wind capaciteit nodig acht of meer, te bereiken twee verticale staaf afstand vereisten van 1-1.2 meter , bar afstand is niet

0.5 m, en moet worden rechte, windsingels hoofdframe moet verkwikkende versterking. En koude paal kan niet hoger zijn dan de koude doek, en vereisen koude doek bindend met nylon gras, regelafstand niet meer dan 10 cm. eisen windsingels solide, regelmatig van vorm, zeer consistent uiterlijk. (Figuur 1, figuur 2)

(3) de prestatievereisten: Nonwoven grootte geschikt voor koude donker groen, bomen zoals koude vorm, materiaal hoogte bedraagt uniforme, koude weefsel oppervlak glad, schoon.

Ten derde, Hedge Categorieën: standaard; platte kant rechte verschijning, hoeken, onder duidelijke luchtdicht, op 15 cm boven de heggen, resistent tegen zes winden.

1. warm plantenrassen: liguster Haag, buxus Haag, hek Euonymus, cypress hek

2, koude eisen en methoden:

(1) het gebruik van bamboe Hagen horizontale paal draagfitting, hedge hoogte eisen dan de bovenkant van de afdekking planten 10cm, koude paal afstand van 1 meter, de bar afstand eisen moeten niet meer bedragen dan 50cm en gelijkmatig verdeeld, rechtdoor, iets kleiner dan de diameter van de paal op aanvraag, tegelijkertijd het verbeteren van het effect van wind en stabiliteit te verhogen, verhogen de schoren , versterking, en in Cypress hek te maken van een afgesneden van elk 20m. (Figuur 1, figuur 2)

(2) heggen stent met behulp van bamboe stokken, hedge hoogte eisen dan de bovenkant van de afdekking planten 10cm, koude paal afstand van 1 meter, de bar afstand eisen mag niet meer bedragen dan 50cm en gelijkmatig verdeeld, rechtdoor, iets kleiner dan de diameter van de paal op verzoek, zo goed als wind effecten verbeteren en verhogen stabiliteit, verhogen de schoren, versterking, en in elk 20m Cypress hek om het maken van een cut off , maar ook met koude doek; verticale paal kan niet hoger zijn dan de hoogte van de koude doek, de lagere koude doek met bodemverdichting 3. De koude materiaalbehoeften: bamboe (diameter paal) ≥2㎝, spoor ruwheid 1-2cm, 16 # draad fixatie; koude doek unified aanbestedingen (alle met groene koude doek 18615134050 handhaven esthetische effect).

De prestatie-eisen: Hedge windsingels eisen beugel stevige, gladde en sterke verticale en horizontale, gelijkmatig verdeeld, koude doek wordt koud met een groene doek, moet blijven plat, geen rimpels, geen breuk, zeer consistente en schoon, mooi effect te houden.

5, nonwoven donkergroen koude installeren de operationele vereisten op het gebied van procedures en details:

A, Hedge stretch stof

1), aanpassing van de hefboom

Voordat de koppelverkoop moet de doek ervoor zorgen voor gladheid en stevigheid beugel, als de bar niet rechte is en ongelijke pole mond wanneer op voorhand om aan te passen van de losse draad gebonden kan worden gebonden doek.

2), stretch stof

Dit werk is dat een belangrijke stap in de koude, koude doek moet eerst het kiezen van de juiste hoogte, de kant van de geperste uiterlijke heggen, als het is catchy open kunststoffolie, koude doek op rails langs 1,5 centimeter hoger dan evens, dwarsbalken is de bamboe bamboe langs een centimeter hoger dan de algemene eis doet niet rimpel vorming,

① pakkende open, stretch stof naald is een basisvereiste onder elke steek op de paal, de paal in het midden tussen de twee rails neer elke steek ("tien" moet blijven buiten de knoop van de doek). ② wond stretch stof, namelijk doek gewikkeld rond de bovenste rand van de bar, de afstand tussen de twee naald controle in 10cm, elk twee meter moet raken een knoop om te voorkomen dat de breuk veroorzaakt een geheel uit; naald moet van binnen naar buiten, nld van onder de dwarsbalk, of vatbaar voor losse;

Productie van B, de stent

1) Sjorringen rails, twee rails naar beneden op de weg rond de staaf iets lager dan de pole 0,5 cm, de volgende bar hogere kant steen 4-5 cm, gebruik draad lashing op de buitenkant paal (Zhakou verblijf in de achterzijde), twee dwarsbalken schoot 20-30 cm, het grootste deel van de eerste ronde met een kleine, twee staven behoeven te zijn rechte, is ten strengste verboden en downs fenomeen.

2) behandeling, moet worden toegevoegd op de hoek van een hoek bretels vastgesteld, dan is een paal buiten de garantie wil niet vastsjorren uitgerekte 布后布 pierce de dwarsbalk.

3), smashing pole---1 per meter (in principe op elke paal aan de zijkant van de spleet), pole vereisen hogere Hagen 8-10 cm, met het oog op een rechte stok op het hoogste niveau kant moet worden opgehangen op het werk kijken rechte, op zoek op een vlak terrein, met het oog op de stabiliteit van de paal, de paal in de grond ten minste 15 cm, de afstand van de binnenkant van de steen controle 2-3 cm , moet consistent zijn.