Huis > Nieuws > Inhoud

Verschillende niet-geweven gebruik van het verschil

Apr 14, 2017

Verschillende niet-geweven gebruik van het verschil

Vezelvliezen volgens de verschillende productieprocessen kunnen worden verdeeld in:

1, spunlaced ongeweven materiaal: de hogedruk waternevel één of meer vezellagen netwerk, zodat de vezels aan elkaar zijn verward, zodat het netwerk kan worden versterkt met een bepaalde sterkte.


2, thermisch gebonden niet-geweven stoffen: verwijst naar de vezel in de vezel of poedervormige smeltkleefstof versterkingsmateriaal, en vervolgens verwarmd door verwarmen en koelen in een doek.


3, pulp lucht in non-wovens: ook bekend als schoon papier, droge papieren vezelvliezen. Het is het gebruik van luchtgelegde technologie om de houtpulp vezelplaat uitmonden in een enkele vezel toestand en vervolgens de luchtstroom methode om de vezel te agglutineren in het gordijn, het vezelnetwerk en daarna versterkt het doek.


4, natte vezelvlies: wordt in het watermedium bij de vezelgrondstoffen uitmonden in een enkele vezel, waarbij verschillende grondstoffen fiber, uit vezelsuspensie pulp, gesuspendeerde pulp getransporteerd naar het netwerk mechanisme vezel in de natte in het netwerk en vervolgens versterken van de doek.


5, spunbond niet-geweven: het polymeer geëxtrudeerd, rekken en de vorming van continue filamenten, het filament tot een net, het vezelnetwerk en daarna door zijn eigen binding, thermische binding, chemische binding of mechanische versterking methode om de baan tot een niet geweven stof.


6, smeltgeblazen vezelvliezen: het proces: polymeer toevoeren --- --- smeltextrusie vezelvorming --- --- vezel koeling in het netwerk --- versterkte tot doek.


7, acupunctuur non-woven stof: een droog vlies, acupunctuur vlies is het gebruik van punctienaald punctie, de pluizige vezels versterkte in een doek.


8, naaien non-woven stof: een droge niet-geweven stof, naaien methode is het gebruik van kettinggebreide spiraalstructuur van het netwerk, garenlaag, non-woven materiaal (zoals kunststof folie, kunststof dun metaalfolie, enz .) of de combinatie ervan is versterkt om een vezelvliesstof.

Jiaxing Hongjing niet-geweven stoffen Co, Ltd

Toevoegen: No.333 Chayuan North Road, Youchegang Town, Xiuzhou District, Jiaxing, Zhejiang, China 314.018

E-mail: candy@jx-hongjing.com    admin@jx-hongjing.com  

Skype: candy-Niuniu       

MSN: jx.candy@hotmail.com

Tel: + 86-573-82238777

Fax: + 86-573-82238288

Website: www.hjnonwoven.com www. hjorganza.com