Huis > Nieuws > Inhoud

Spider netto

Aug 14, 2016

Basisinfo

Materiaal: hoge sterkte staal draadToepassing: bescherming van Mesh
Gat vorm: DiamondBreken van kracht: 195 ~ 220 Kn/M
Mesh grootte: 292 X 500 mm (+ / - 5%)Staaldraad Diameter: 3.0 mm
Monofilamenten intensiteit: niet minder Than1770n/mm2Kronkelende structuur: 1 X 3
Zink laag gewicht: niet minder dan 150 G/M2Merk: ZERUN
Oorsprong: Raoyang, Hebei, China


Spider netto | Spider helling stabiliteit systeem is een nieuwe vorm van actieve verdediging, met behulp van de hoge sterkte staal draad spiraal net als de hoofdmacht. De spin-systeem is een soort van hoge kwaliteit gewasbeschermingsmiddel voor hoge en steile rots helling versterking, boulder en losse gevaarlijke rock versterking.
Productdetails:
Hoofdcomponenten: hoge sterkte staal draad spiraal net, voorgespannen anker, het anker plate
Fixatie: voorgespannen anker, het anker plaat bevestiging
Laadvermogen: beter dan alle van de flexibele helling stabiliteit systeem op dit moment
Ontwerp van de methode: gebaseerd op de theorie van RUVOLUM systeem
Breken van kracht: 195 ~ 220 kN/m
Mesh vorm: diamant
Maaswijdte: 292 x 500 mm (+ / - 5%)
De diameter van het staaldraad: 3.0 mm
Monofilamenten intensiteit: niet minder than1770N/mm2
Kronkelende structuur: 1 x 3
Zink laag gewicht: niet minder dan 150 g/m2
Toepassing: kan worden gebruikt voor de stabiliteit van de helling bodem, rock helling versterking, alle soorten boulder gevaarlijke rock versterking en kunnen ook worden gecombineerd met diepe slip verankering van maatregelen van "governance".
Via het onderzoek en de verbetering van onze onderzoekers is de technologie van de toepassing van het hek van de spin goed ontwikkeld en toegepast. Met de nieuwe technologie voor flexibele bescherming, wordt spin hek continu gebruikt in de bouw. Spider bescherming hek is voornamelijk aangenomen van de modulaire standaardwerking, maken de spin systeem voor de bescherming van de afrastering grotendeels opgestikte in de preventie en bestrijding van helling geologische risico. Spider hek wordt gebruikt voor gevoelig voor aardverschuivingen, stortte in het bergachtige gebied. Ter bescherming van de voertuigen, vereist de spin hek de installatie van de diamant-netwerk als het belangrijkste materiaal beschermingssysteem. Spider hek kan worden toegepast op de klif bescherming door te sluiten de losse stenen naar de berg, en zorgt ervoor dat de stenen vallen. Na verscheidene jaren van ontwikkeling, is de spin hek beveiligingstechnologie systeem volledig ontwikkeld. De spin hek toepassing technologie wijd gebruikt in grote aantallen mountain railway, snelweg, waterkracht en gemeentelijke techniek.

Productbeschrijving