Huis > Nieuws > Inhoud

De oorzaak van het kleurspotfenomeen in het proces

Feb 09, 2018

Papieren doek verwerken Vanwege het goede drukeffect is iedereen de voorkeur gegeven, maar tijdens het drukproces is het ook gevoelig voor sommige afdrukfouten en heeft dit uiteindelijk invloed op de afdrukkwaliteit, en de kleurvlek is tijdens de verwerking vatbaar voor afdrukfouten en het afdrukpersoneel bij het afdrukken van deze defecten moet aandacht besteden aan een ernstige, ernstige behandeling. Om te voorkomen dat de kwaliteit van het eindproduct wordt beïnvloed.

De redenen voor het verschijnen van kleurvlekken in de procespapieren doek:

①, omdat bij de productie van papier doek proces, uniformiteit is erg belangrijk, uniformiteit is niet goed, coating volume zal ongelijk zijn, die direct van invloed zijn op de absorptie van inkt coating, wat resulteert in kleur vlekken, zodat de inkt overdracht op het papier gedrukt .

②, en in het proces, inkt contact is de papieren oppervlak coating, en de invloed van het proces papier doek afdrukken spot-factor variabelen, zijn er pigment formule en verhouding, lijmsysteem, coating vaste stof inhoud en reologische eigenschappen, verf drogen en eindpapier coating distributie uniformiteit, kan ook te wijten zijn aan de toename in coating volume, maken de originele papier defecten meer prominente, coating ongelijke situatie meer, resulteert in ongelijke absorptie van inkt, resulterend in spot fenomeen.

Als gevolg van de oorspronkelijke indruk van de papieren doek, in de coating na de voor de hand liggende verergering, verschijnt in dit gebied het verschijnsel van de kleurvlekken. Het originele papier door een driewalszone met twee druk, er is een vacuümrol en het blinde gat in de vacuümrol op het originele papier, hoewel door coating of in het afdrukken na het puntprobleem, dus in het proces van papieren doek verwerking en productie, moet aandacht besteden aan de productie-technologie.