Huis > Nieuws > Inhoud

De verpakkingsmaterialen voor bloemen en waarom ze zijn verpakt

May 16, 2018

Met de voortdurende verbetering van de esthetische smaak van het grote publiek, is ook de vraag naar bloemen toegenomen. Dit heeft ook geleid tot een reeks industriële ontwikkelingen, zoals de verpakkingsmaterialen voor bloemen.

Allereerst allerhande bloemen inpakpapier. Dit is een mooie laag bloemen, handwrijfpapier, drukwerk en borstelen van goud handwrijvend papier, Koreaans gaas, gewoon katoenen papier, oud katoenpapier, rijk bloempapier, linnenpapier, kunstpapier, goud en zilverpapier, plastic papier, laser papier, goudfoliepapier, handgeschept papier, bedrukt papier, golfpapier, linnennet, sneeuwvloknet, kunstmatige hennep, natuurlijke hennep, vierkant raster, diamantnet, golfnet, goudkleed, gaasrol, gaasnet, enz.

Ten tweede trekt een verscheidenheid aan linten bloemen. Deze bloemen zijn de hoogtepunten van de bloemenverpakking, zoals gewoon lint, Phnom Penh-lint, katoenen riem, katoenen riem, bedrukte bloemstretch, Phnom Penh-trekbloemen, seersucker, felle kleurengolf, bedrukte hartplaat, offsetdruk enzovoort .

Ten derde, allerlei soorten verpakkingsmaterialen en gereedschappen. Ze zijn ook belangrijke leden van de bloemenverpakkingsmaterialen, zoals rozenklemmen, rubberen stroken, draadtrekmachines, groene banden, gouden draden, rollen, koperdraad, ijzerdraad, bloemlijm, lichtschuimballen, hangende ornamenten, kralen en nietmachines. Wacht.

Dit zijn de verpakkingsmaterialen voor bloemen, maar waarom moeten ze worden verpakt?

De eerste belangrijke reden is dat bloemen bescherming nodig hebben. Wanneer de bloemen worden verkocht vanaf de tak naar de plaats waar ze worden verkocht, worden ze vaak opgeslagen en getransporteerd in de stroom. Een goede verpakking tijdens deze periode zal het verwelken, knijpen, vervuiling, licht en bacteriën van de bloemen voorkomen en Oxidatie, bescherming tegen hitte, verlengde overleving, natuurlijk, de rol van bloemslib voorkomen.

Een andere reden is dat een goede verpakking ook het medium is voor het leveren van productinformatie. Het draagt de functies van het communiceren van bloemafbeeldingen, bedrijfsmerken, capaciteit, houdbaarheid en gebruiksmethoden.