Huis > Nieuws > Inhoud

Bruiloft Decoratiekamer

Jul 14, 2018

1, bloembloem


Dit is een zeer gelukkige huwelijksdecoratie . Het is ook een zeer traditionele decoratie. We missen echt geen versieringen in onze bruiloft. In het algemeen, nu mensen voor de bruiloft om het raam te plakken, is meer eenvoudig dubbele happy single happy, de meer complexe pioenrozen bloeiend, en de twee onsterfelijken en wat, meestal roodgebaseerd, hol papier voor de hoofdvorm, gehecht aan de glas thuis, en enkele wanden van het glazen venster. Dit soort raamverhalen is duidelijk, de vorm is jubelend, het maakt mensen erg gelukkig, en de prijs is goedkoop, het is nu een veel voorkomend sieraad, en LZ heeft eens een interessant ding gevonden, dat is om bij de raambloem te blijven veel bruid's moeders houden ervan om het te doen.


2. Een ballon is gevuld met een slaapkamer


Dit is ook een recente populaire manier van huwelijksdecoratie , kleurrijke ballonnen gevuld in de kamer, het effect is zeer goed, zeer dromerig, en heel mooie prinsesadem, met veel van de bruid om het zuivere en nette te kiezen, is een heleboel mensen zeer ideale doek voor de huwelijkskamer. In het algemeen waren de ballonnen allemaal gevuld met de bruid en het boudoir in de kamer de vorige nacht of tweede dagen en hoop op de vloer. De bruidegom ontving de bruidegom om de ballonnen naar buiten te brengen en iedereen op te laten stappen, en het knettergeluid van het vuurwerk en de vergelijking van de ring was een goede versiering.


3 spreiden rozenblaadjes uit


Ik geloof dat veel MM rode rozen en wit gaas kennen. Veel MM-trouwfoto's zijn bedekt met rode rozenblaadjes op het witte garen en ze voelen superkracht. Voor de indeling van de trouwzaal zijn rozenblaadjes ook erg leuke arrangementen. Omdat de bruid 's morgens over het algemeen meer wit is en de rozenblaadjes zijn gefotografeerd. Bovendien, sommige MM ook ingenieus in het bed om een liefdevolle vorm te creëren, is ook bijzonder mooi. Over het algemeen verbruikt zo'n winkel niet veel van het rozenblaadje en zijn de kosten relatief klein. Bovendien zijn er nog een paar onechte valse bloemen, de prijs is nog goedkoper, zeer geschikt.


1. De hoeveelheid van het project is niet geweldig


Het is een menselijke natuur dat elke bruid in een prachtige omgeving wil trouwen, maar dat betekent niet dat onze opstelling erg gecompliceerd en gecompliceerd is. Weet je, zowel de huwelijksvooravond als de vroege ochtend, de bruid en het boudoir moeten een relatief comfortabele en comfortabele staat behouden, de trouwdag is tenslotte erg moe, voordat het niet geschikt is voor veel voorbereiding op grote acties. Dus als we het huis willen versieren, moeten we de gemakkelijkere en handigere manier kiezen om te voorkomen dat we in de problemen komen.


2, raamstickers moet aandacht worden besteed


Sterker nog, er is nog meer aandacht voor de bloembloemen, zoals onze bloembloemen, de karakters moeten niet worden geplakt, omdat dit omgekeerde woord in de Chinese gewoonten op zo'n vuile plaats wordt geplakt, zoals een toilet, niet geschikt voor onze kamers en ramen. We moeten nog steeds eerlijk de bloemen van het raam hangen, geen grapjes maken. Bovendien is de bloembloem het beste om uit de kamer te steken, niet direct op het buitenvenster, omdat je de tweede dagen van de wind niet kent, als de wind is weggeblazen, is dat tragisch.


3, de ballon moet aandacht besteden aan de lucht


Kleine editor om veel MM te herinneren, niet hebzuchtig voor het soort luchtballon dat zweeft in de lucht van het esthetische gevoel, in hun eigen kamer met veel waterstofballonnen, om te weten dat de gesloten omgeving geen waterstof is, laat staan dezelfde dag zijn er veel botsingdeurgedrag, als de ballon explodeert, zijn de gevolgen ondraaglijk. We moeten de ballonnen nog steeds luchten en onnodige rampen en problemen voorkomen. Als we ons moe voelen, kunnen we onze mannelijke familieleden helpen om hen te helpen.


Over het algemeen is er nog steeds veel aandacht en kennis over de indeling van het huis, dus we moeten erom geven.

Jiaxing Hongjing Nonwoven Fabrics Co., Ltd

Toevoegen: No.333 Chayuan North Road, Youchegang Town, Xiuzhou District, Jiaxing, Zhejiang, China 314018

E-mail: layna@jx-hongjing.com   

Skype: +18867660667

Wechat: +18867660667

Tel: + 86-573-82238777

Fax: + 86-573-82238288

Website: www.hjnonwoven.com www. hjorganza.com