Huis > Nieuws > Inhoud

Wat zijn de jacquardstoffen

Feb 23, 2018

Jacquardstof Als volgens de kenmerken van variƫteiten algemeen jacquarddoek gebruikt als accessoires, lakens, tafelkleden, gordijnen en andere interieurdecoratie, jacquardpopeline, jacquardgaren, jacquardlijn wordt gebruikt voor dameskleding.

Stof van jacquardstof Volgens kleur, verdeeld in monochroom jacquard en meerkleurige jacquard: monochrome jacquard-weefselverfstoffen: eerst door jacquardweefsel jacquardweefsel, vervolgens verfafwerking, met stoffen afgewerkte producten voor zuivere kleuren. Meerkleuren jacquard-jacquardweefsel: garen geverfd na lust na het jacquardweefgetouwsysteem en ten slotte aflakken, dus jacquardweefsel met garen heeft twee of meer kleuren, rijk aan stoffenkleurig, niet saai, bloemtype driedimensionaal gevoel voor een sterker , hogere rang. De breedte van de stof is niet beperkt, katoenweefsel heeft een kleine krimp, geen pilling, vervaag niet.

En in de eigenlijke productie, het katoenweefsel te kleuren weven voor velen, jingwei garen alles of een deel van de kleur, of het gebruik van verschillende grondstoffen, verschillende fijnheid, twist, twist, zoals warp en inslag garen collocatie, kunt u ook gebruik fancy garens. Het uiterlijk is nauw, nauwgezet, het patroon is niet erg prominent, overdreven, gebruikt voor dunne stof en de toepassing wordt steeds wijdverspreider.