Huis > Nieuws > Inhoud

Wat zijn de specifieke productiestappen van Craft Paper Cloth?

May 06, 2018

Sinds de moderne tijd is het huiselijke textielmodel in handwerkstijl geleidelijk vervangen door westerse productiemethoden. Op dit moment China's geavanceerde textiel-apparatuur wordt geïmporteerd uit het buitenland. In dit opzicht hebben we nog veel manieren om te gaan. Als basisweefsel wordt knutselpapier aanvankelijk omgezet van aardolieproducten naar chemische vezels en vervolgens geproduceerd. Wat zijn de specifieke en specifieke productiestappen?

De specifieke productiestappen van ambachtelijke papierstoffen:

1. Artex: De chemische vezel wordt gebruikt om het garen door het proces te extraheren en de dikte van het monstergaren wordt bepaald. De fabriek koopt in het algemeen de garenkoek rechtstreeks (dit proces wordt niet in de fabriek voltooid). Gevolgd door het kromtrekken, dat wil zeggen het spreiden van de verspreide koeken naar de pan kop, het aantal pannenkoppen gerelateerd aan de garenlijnen.

2. Samenvoegen: combineer de garens van twee of meer pannen in één panhoofd. Er kan bijvoorbeeld een 600 D papieren doek worden gevormd door twee 300 D papieren doekjes te combineren. Gevolgd door het garen te dimensioneren, te snijden en te dimensioneren om het garen sterker te maken.

3, door: door de machine, zodat de schering garens van boven naar beneden zijn verspringend, zodat inslag door. Tegelijkertijd wordt het weven uitgevoerd met twee soorten stoffen, breisels en geweven stoffen, gevolgd door stereotiepe operaties. Na het weven worden de stoffen tot een weefsel verwerkt en vervolgens worden de weefsels gedroogd en op hoge temperatuur ingesteld.

De laatste stap is het ambachtelijke papieren doekje verven en verven volgens de behoeften van de klant. Opgemerkt moet worden dat er momenteel in de bleking- en verftechnologie van China een fenomeen is van kleurverschil in het verven en verven van elke cilinder, en de industrie wordt een cilinderverschil. Dit komt door de verven verfmix, temperatuurregeling, verftijd en andere verschillen.