Huis > Nieuws > Inhoud

Wat is Hot Stamping Silver?

May 08, 2018

Warm bronzen zilver is een traditionele methode om verfraaiing en verfraaiing aan te brengen. Het wordt vaak gebruikt in veel bloemenverpakkingen of papieren verpakkingen en zeefdruk heet zilver is een nieuw soort technologie. Het principe is om speciale chemische middelen aan de drukpasta toe te voegen om bloemen te maken. Het bit vertoont een bijzonder schitterende goud- en zilverkleur en het kleurmonster is duurzaam en vervaagt niet. Het kan op een breed scala aan stoffen worden afgedrukt. De kostenratio is lager dan die van traditioneel vakmanschap. Het is een zeer ideaal decoratieproces voor afdrukken.

Het goudbekledingsmateriaal van kristalbekledingsmateriaal heeft een speciaal kristal als kern en is bekleed met een heldermakende laag, een titaniumfilmlaag en een metaalachtige glanslaag. Het kan lange tijd worden blootgesteld aan de lucht zonder te verdonkeren en heeft een goede weersbestendigheid en een hoge temperatuurbestendigheid. , voel me goed na het afdrukken.

De huidige zilveren drukpasta met een met mica bedekte body verbetert de duurzaamheid van het aluminiumpoeder. De met mica beklede zilverdrukpasta is in principe gelijk aan de mica-titanium parelmoerafdrukpasta doordat de temperatuur van de titaniumfilmcoating overerfd en gevorderd is. , Kan hetzelfde zilver als het zilveren licht krijgen, titanium coating verschillende dikte, kan diffractie zilver licht van verschillende schittering. De mica-gecoate zilverpasta heeft een uitstekende compatibiliteit met chemicaliƫn. Na het afdrukken op de stof is de echtheid ook erg goed en kan het zilveren licht op lange termijn behouden.