Huis > Nieuws > Inhoud

Wat is het concept van bloemverpakkingsontwerp

Apr 01, 2018

Met de ontwikkeling van de bloemengift-industrie, vele festivals of vrienden verjaardag zullen we een boeket bloemen kopen voor elkaar prestatie-wensen. Een boeket van mooie bloemen kan wensen sturen en kan de sfeer verhogen, maar de keuze van bloemen is niet alleen om aandacht te besteden aan de bloem ook kiezen voor een goede verpakking. Dus, wat is het idee van het ontwerp van bloemenverpakkingen? Hieronder de Chinese flowernet-antwoorden voor u.

Letterlijk gesproken is de term "verpakking" een juxtapositie-structuur, een "pakket", dat wil zeggen "verpakking", dat wil zeggen, decoratie, verpakking betekent dat de goederen ingepakt, versierd zijn.

De functie van verpakkingsontwerp is altijd de eerste. Ongeacht hoe het ontwerp is ontworpen om te voldoen aan de beknopte criteria, in overeenstemming met de ergonomische structuur, resulterend in een productveiligheid, gebruiksvriendelijke verpakking.

Gelegenheid: geschenken niet alleen om zorgvuldig te kiezen, maar ook de mogelijkheid om geschenken te overwegen. De normale situatie is om deel te nemen aan de serieuze traditionele festivals, zoals het lentefestival, het nieuwe jaar, enzovoort. Anders, de communicatie-tool ontmoet de moeilijkheid, de wendingen, in de welvaart, kan ook het geschenk schenken om de console of de aanmoediging te tonen.

Verpakking: geschenken voor anderen, met name op de formele plaats om geschenken te geven, normaal om de verpakking serieus te stoppen. Dat wil zeggen, een speciaal ingepakt geschenk, of het geschenk in een speciale doos, fles. Verpakken van bloemen en geschenken, niet alleen hetzelfde als de bescheiden ondersteuning. In de verpakking moet aandacht worden besteed aan materialen, verpakkingen, afbeeldingen en bindende, pakketspecifieke methoden.

Vanuit het ontwerp oogpunt, "pakket" is een bepaald materiaal om dingen te verpakken, het belangrijkste doel is om dingen niet gemakkelijk te beschadigen, transport te vergemakkelijken. Dit is het vakgebied van de praktische wetenschap, een kwestie van mening; Dit betekent dat de ingepakte dingen op een andere manier de versiering stoppen, zodat het pakket aan de buitenkant er mooier uit ziet. Dit is het esthetische veld, is een cultureel gezichtspunt. De pure "verpakking" is om de twee gezichtspunten rationeel en effectief te combineren.

Plaatsen: geschenken moeten attent zijn op de plaats, met name in zakelijke activiteiten, als het werk van het bedrijf met pensioen te gaan, op weekdagen door een aantal of het bedrijf om een verenigd geschenk te leveren, of elke persoon om geld in te zamelen om geschenken te kopen. Het is niet een speciale reden dat je geen geschenken alleen zou moeten geven, om geen gĂȘnante situatie te veroorzaken.