Huis > Nieuws > Inhoud

Wat is de prestaties van de ambachtelijke papieren doek?

Feb 05, 2018

Nu heeft het ambachtelijke papieren doek meer kenmerken met de continue verfijning van de fabricagetechniek, bijvoorbeeld: waterdicht, vochtbestendig, meeldauw en andere kenmerken zijn nieuwe papieren doek heeft de essentiƫle kenmerken, daarnaast is het proces van papieren doek Er is een een zeer groot kenmerk is dat het zeer milieuvriendelijke materialen zijn, met behulp van Kraft-papier en andere op papier gebaseerde materialen die worden geproduceerd. Daarom kan het worden gerecycled en hergebruikt, het vervuilt het milieu niet en bespaart grondstoffen.

Verwerk papieren doekjes volgens hun eigen stijl, de verschillende materialen kunnen verschillende gebruiksmogelijkheden hebben. Common kan worden gebruikt voor hotels, interieurdecoratie en decoratie, schoenen, auto-benodigdheden, tassen en ga zo maar door. In de inrichting van het huis, volgens hun eigen persoonlijke voorkeuren, het gebruik van verschillende materialen, verschillende kleuren van de collocatie van papieren doeken, versierd met uw eigen unieke stijl van woonkamer, zodat u in het drukke werk, kunt u een goede hart bevredigende habitat. en retro milieubescherming papier doek en gouddraad papieren doek is meer geschikt voor grote hotels, clubhuis decoratie, decoratie, je kunt een klassieke romantische gevoelens toevoegen, maar laten ook een stijlvolle, nobele en royale smaak zien.

De kennis van vandaag om hier uit te leggen, ik hoop dat je een nieuw begrip van ons hebt, we houden ons altijd aan: om de klant te winnen om de persoonlijkheid te behouden om klanten te leiden, als u verwant bent met kopen behoeften, welkom om ons te bellen, zullen we dien je van harte! Uw tevredenheid is onze grootste steun!